Exact Globe / Synergy

Exact Globe+ vormt het hart van je bedrijfsvoering, door primaire bedrijfsprocessen te integreren met je financiële administratie. Met Exact Globe+ (en Synergy) komen alle financiële, logistieke, productie, HRM en CRM processen – samen in een centrale informatiebron. Exact wordt gebruikt in midden en groot MKB in uiteenlopende branches. Exact heeft een wijd vertakt dealernetwerk dat helpt met de implementatie van hun software.

Beschrijving

Exact Globe wordt in algemene zin nog gebruikt als een on-premise applicatie terwijl Synergy in de basis vanuit de browser wordt bediend. Er zijn meerdere opties voor de ontsluiting van Exact software, afhankelijk van hoe de specifieke implementatie is uitgevoerd, door Exact uitgelegd in de verschillende deployment opties, waarbij de kunt kiezen om de Exact software te gebruiken in de cloud of on-premise. In de meeste gevallen is er aanvullende software (van Exact) nodig welke door Exact wordt beschreven als Connectivity framework, daar lees je alles over op de website van Exact.

Naast de oplossingen van Exact, zijn er oplossingen van derden. Zo werken wij samen met Clickker die een API op Exact heeft ontwikkeld, óók als Exact Globe als on-premise is geïmplementeerd. Op deze manier komt de combinatie van Exact Globe en integratie met ERP Connector het best tot zijn recht omdat Exact zich in dat geval laat gebruiken als een “gewone” cloud applicatie. Naast het abonnement voor ERP Connector is dan ook een abonnement op Clickker en het Exact Connectivity framework nodig.

Heb je vragen over het ontsluiten van jouw Exact Globe en/of Synergy omgeving, neem dan contact met ons op!

 

API Beschikbaar:

Optioneel

Bouwsteen beschikbaar:

Nee

API Documentatie:

Website: