Exact Online

Exact Online is een veel gebruikte toepassing in het MKB met uitgebreide functionaliteiten voor het doen van je financiële administratie, relatiebeheer, inkoop- en voorraadbeheer, verkoop orderadministratie, facturatie, project- en urenadministratie. Exact Online heeft een gunstige prijs / prestatie verhouding. Exact Online heeft zeer uitgebreid API functionaliteit en is daardoor uitstekend te integreren met andere meer specifieke toepassingen om interne processen te optimaliseren.

Beschrijving

De beschikbare bouwstenen voor Exact Online zijn vrij uitgebreid en doorontwikkeld. Meerdere klanten en partners werken met verschillende toepassingen samen met Exact Online. Denk aan integraties met PIM, eCommerce, WMS, Datawarehouse, BI, HR, Procurement, en vele anderen.

De basis voor iedere bouwsteen is de authenticatie met Exact Online en het up to date houden daarvan. Aansluitend kunnen de hierboven genoemde bouwstenen snel worden ingezet. In de meeste gevallen is 80 tot 90% van de behoefte hiermee afgedekt. Omdat iedere Exact Online implementatie net anders kan zijn door de licentie samenstelling of de inrichting, is het van belang om vooraf de details door te nemen de de standaard te beoordelen ten opzichte van de behoefte. Ook van belang is de beoordeling van de doelstellingen ten opzichte van de door Exact ingestelde rate limits op de API.

Er zijn o.a. bouwstenen voor;

  • authenticatie en refresh
  • relaties en contactpersonen
  • artikelen
  • voorraad
  • orders, pakbonnen, facturen, track & trace
  • prijslijsten

API Beschikbaar:

Ja

Bouwsteen beschikbaar:

Ja

Ontwikkeld door:

Dovetail

API Documentatie:

Website: