Loket

Loket.nl is een van de meest gebruikte online applicaties voor HRM en salarisadministratie in Nederland. Met Loket.nl beheer je als werkgever en accountant alle zaken op het gebied van HRM en salaris eenvoudig op één plek.

Al meer dan 350 accountantskantoren, 130.000 werkgevers en 1.000.000 medewerkers maken gebruik van Loket.nl. De werkgever kiest zelf van welke mogelijkheden hij gebruik wil maken en op welke manier hij wil samenwerken met zijn accountant en medewerkers. Dit bespaart veel onnodige administratieve uren en helpt de personeelsprocessen soepeler te laten verlopen.

Beschrijving

De meest belangrijke bouwstenen voor een integratie met Loket.nl zijn al ontwikkeld. Denk hierbij aan modules waarmee je medewerkers kunt synchroniseren, dienstverbanden kunt beheren, of tijd en andere variabele gegevens in kunt schieten. Een koppeling tussen Loket.nl en jullie tijdsregistratiesysteem, HRM systeem, data analyse tool of boekhoudpakket is dus snel te realiseren.

De basis voor iedere bouwsteen is de authenticatie met Loket.nl en het up-to-date houden daarvan. Aansluitend kunnen de beschikbare bouwstenen snel worden ingezet. In de meeste gevallen is ruim 80% van de behoefte hiermee afgedekt. Omdat ieder systeem vaak net een andere standaard heeft met betrekking tot de gebruikte velden is het van belang om te beginnen met een informatie analyse. Eventuele afwijkingen kunnen dan snel worden opgemerkt en de integratie met Loket.nl kan dan snel worden afgerond.

Er zijn o.a. bouwstenen voor:

  • Authenticatie en refresh
  • Beheren medewerkers
  • Beheren dienstverbanden
  • Inschieten variabele gegevens
  • Ophalen loonoutput

API Beschikbaar:

Ja

Bouwsteen beschikbaar:

Ja

Ontwikkeld door:

Growrs

API Documentatie:

Website: