ODOO

Odoo is een suite van open source zakelijke apps die aan al je bedrijfsbehoeften voldoet: CRM, eCommerce, boekhouding, inventaris, kassasysteem, projectbeheer, enz.

Odoo's unieke waardepropositie is om tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk en volledig geïntegreerd te zijn.

Beschrijving

Het Odoo open source ERP en CRM systeem geeft veel flexibiliteit aan haar gebruikers. In Nederland is een groot aantal partners actief die je kunt vinden op de website van Odoo. Odoo heeft een uitgebreide API beschikbaar waarmee externe applicaties hun informatie uitwisselen, van en naar Odoo.

Bedrijven welke hun Odoo implementatie willen integreren met andere oplossingen kunnen met behulp van ERP Connector – Powered by Dovetail, iedere integratie tot stand brengen. De enige voorwaarde is dat de andere applicatie mogelijkheden biedt voor ontsluiting, over het algemeen en bij voorkeur middels een API. Ook als er geen API beschikbaar is zijn er voldoende mogelijkheden om data van en naar Odoo te orchestreren. Voor het bouwen van de integratie is dankzij het no-code platform van ERP Connector – Powered by Dovetail geen programmeerkennis nodig. Een zeer gebruiksvriendelijke drag & drop interface en een uitgebreide bibliotheek aan componenten zorgt ervoor dat je zonder programmeerkennis de integratie op kunt bouwen. Vaak is er binnen bedrijven voldoende kennis aanwezig om de integratie, ondersteund door onze specialisten, zelf op te zetten. Besteed je dat werk liever uit, dan is er binnen ons partnernetwerk vast een specialist beschikbaar die de integratie voor je kan bouwen.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

API Beschikbaar:

Ja

Bouwsteen beschikbaar:

Nee

API Documentatie:

Website: