SAP Business byDesign

SAP Business ByDesign is cloudsoftware voor resourceplanning voor ondernemingen die door SAP SE wordt verkocht en beheerd als software-as-a-service. Het is ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen.

SAP Business ByDesign biedt kant-en-klare processen voor alles, van finance en verkoop tot productbeheer en inkoop, in één oplossing.

  • Intelligente Cloud ERP: gestroomlijnde end-to-end processen
  • Directe meerwaarde: flexibiliteit om snel te kunnen reageren op nieuwe mogelijkheden
  • Bedrijfsimpact: realtime analytics om de winst en efficiency te vergroten

Beschrijving

Bedrijven welke hun SAP Business byDesign implementatie willen integreren met andere oplossingen kunnen met behulp van ERP Connector – Powered by Dovetail, iedere integratie tot stand brengen. De enige voorwaarde is dat de andere applicatie mogelijkheden biedt voor ontsluiting, over het algemeen en bij voorkeur middels een API. Ook als er geen API beschikbaar is zijn er voldoende mogelijkheden om data van en naar SAP Business byDesign te orchestreren. Voor het bouwen van de integratie is dankzij het no-code platform van ERP Connector – Powered by Dovetail geen programmeerkennis nodig. Een zeer gebruiksvriendelijke drag & drop interface en een uitgebreide bibliotheek aan componenten zorgt ervoor dat je zonder programmeerkennis de integratie op kunt bouwen. Vaak is er binnen bedrijven voldoende kennis aanwezig om de integratie, ondersteund door onze specialisten, zelf op te zetten. Besteed je dat werk liever uit, dan is er binnen ons partnernetwerk vast een specialist beschikbaar die de integratie voor je kan bouwen.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

API Beschikbaar:

Ja

Bouwsteen beschikbaar:

Nee

API Documentatie:

Website: